skip to Main Content

Op 4 oktober zijn wij met een bezoek aan Kaasmakerij Henri Willig de Duitsland maand gestart.

Henri Willig Groep, ook bekend van de biologische Hooidammer kazen, is een snelgroeiende, onafhankelijke kaasmaker, exporteur en retailer die al sinds 1974 succesvol is in het exclusieve kaassegment. Ze leveren kaas aan 35 landen, in Duitsland hebben ze het grootste exportaandeel in de biologische kaas.

Hoe wordt het merk Henri Willig als een familiebedrijf in de Europese markt gezet en ook daarbuiten.

Met de lef en wijsheid van Pipi Langkous worden er soms stappen gezet, maar wel altijd met een goede voorbereiding en gedegen aanpak. Het team van Kaasmakerij Henri Willig gaf ons een kijkje achter de schermen en deelde met ons informatie over de BtoC en BtoB markt met een focus op Duitsland. We hebben het bezoek afgesloten met een rondgang door de productie en daar valt op dat zij een zeer grote verscheidenheid aan kazen produceren met een grote liefde voor het vak en product.

Met dank aan:
Nieske Jaspers – Commercieel Directeur, Marc Koetsier – Retail Directeur eigen winkelnetwerk,  Miriam Stutz – International Accountmanager o.a. Duitsland en Dieuwertje Slijkerman voor de rondleiding door de productie.

Back To Top