skip to Main Content

Bezoek aan Snijtech te Joure op donderdagmiddag 5 oktober a.s.

Velen van jullie kennen het bedrijf Snijtech in Joure als toeleverancier van plaatwerk. Zij hebben op 1 augustus jongstleden een nieuw digitaal business platform (Digital Matters) ingevoerd. Met dit platform willen ze papierloos gaan werken. Gegevens centraal gaan beheren en orders in real time tot op het diepste detail niveau (onderdeelniveau) kunnen volgen.
Met als uiteindelijke doel dat ook de klant zijn order kan volgen.

Met dit zelf ontwikkelde platform is Snijtech ervan overtuigd klaar te zijn voor de toekomst. “Klaar zijn” betekent in dit geval ook wendbaar voor ontwikkelingen, nieuwe processen en ondersteunende technologie en die gemakkelijk kunnen implementeren. Dit betekent niet alleen efficiëntere bedrijfsprocessen en een hoger rendement, maar ook een hogere mate van klanttevredenheid.

Het ontwikkelen van een eigen platform hebben ze in samenwerking gedaan met Nimble, gevestigd in Heerenveen. Snijtech bedient niet alleen klanten uit de regio, maar ook in het buitenland en dat is voor een toeleverancier van plaatwerk op maat uitzonderlijk.

Jacco Klok (algemeen directeur Snijtech) en Marco van Pijkeren (Managing Partner Nimble) nemen ons, tijdens het bezoek, mee in hoe het traject van het ontwikkelen van een eigen platform, is verlopen.
Welke uitdagingen kwamen ze tegen, wat betekent het voor de organisatie van Snijtech én haar klanten uit de regio en wereldwijd.

Programma:
15.30 uur – ontvangst met koffie en thee
16.00 uur – Presentatie door Jacco Kolk (CEOSnijtech) en Marco van Pijkeren (Managing partner Nimble)
ca. 17.30 uur – Rondgang door het bedrijf
18.00 – 19.00 uur – Netwerk buffet
19.30 uur – Afsluiting

Dresscode:
Voor de rondgang door het bedrijf is het dragen van veiligheidsschoenen verplicht. Voor eenieder die in het bezit is van veiligheidsschoenen vragen wij deze mee te nemen of te dragen.
Voor degene die geen veiligheidsschoenen hebben, het bedrijf heeft enkele veiligheid-overschoenen beschikbaar, maar deze zijn beperkt aanwezig. Graag bij aanmelding aangeven of u uw eigen veiligheidsschoenen meeneemt.

Gegevens:
Wanneer: donderdag 5 oktober 2023
Tijd: inloop vanaf 15.30 uur – start 16.00 uur tot 19.30 uur
Waar: Snijtech aan de Janesloot 1, 8502 TL  JOURE

 

Let op: we moeten voor deze bijeenkomst een maximaal aantal personen aanhouden, er is maar ruimte voor 45 bezoekers, dus meld je op tijd aan als je Snijtech wilt bezoeken.

Het aanmelden voor het bijwonen van deze interessante bijeenkomst kan hier:

 

Back To Top