skip to Main Content

Het op orde hebben van de contacten in je netwerk behoort ook tot de voorbereiding van succesvol zakendoen in het buitenland. Vaak wordt dit onderschat hoe belangrijk het is. Maar bij NLinBusiness niet. In een groot aantal landen hebben ze een Business Hub gecreëerd, die lokaal een sterk zakelijk en sociaal netwerk hebben van Nederlandse én lokale contacten.

In meer dan 40 steden, Cities of Opportunity, met aantrekkelijke marktkansen en een hoge slagingskans voor Nederlandse bedrijven, heeft NLinBusiness lokaal een sterk netwerk opgebouwd met Nederlandse ondernemers en lokale dienstverleners, het netwerk van NL Business Hubs.  Zo vind jij de juiste contacten, in een stad die bij jou past.

NL Business Hubs bieden Nederlandse bedrijven ondersteuning bij het betreden van een nieuwe buitenlandse markt en ze ontsluiten een sterk lokaal zakelijk en sociaal netwerk. Ze kennen de markt en weten waar kansen liggen. De NL Business Hubs werken nauw samen met de Nederlandse Ambassade en Consulaat Generaal en de lokale overheid. Hierdoor zijn ze ook in moeilijke tijden een steunpunt voor Nederlandse ondernemers. Daarnaast bieden NL Business Hubs, samen met (lokale) partners diensten aan waaronder marktverkenningen, netwerk evenementen, (online) seminars, legal services en matchmaking.

Introductie en gegevens NLinBusiness – Business Hubs

Business Hubs overview

Leaflet NLinBusiness Algemeen

 

 

Back To Top