skip to Main Content

Ons buitenlandnetwerk onder de aandacht. We werken niet alleen aan een krachtig netwerk in Friesland en in het noorden van Nederland, maar ook aan een netwerk worldwide. We weten allemaal dat het kennen van de juiste personen van cruciaal belang is om succesvol zaken te doen in het buitenland. De Friese Exportclub is gestart met de serie “Ons buitenlandnetwerk” om zo een groot internationaal netwerk op te bouwen waaruit we kunnen putten als we dit nodig hebben. Je gaat dan misschien alleen sneller, maar samen kom je wel verder!!

Elke maand gaan we in gesprek met iemand uit ons buitenlandnetwerk in ons eigen digitale meetingroom. Welke gesprekken er de komende tijd gaan komen staat in onze agenda.
Op deze pagina treft u een overzicht aan van de opgebouwde contacten binnen ons buitenlandnetwerk.

De Friese Exportclub digitale meetingroom wordt beschikbaar gesteld door ons lid Cor Procee van DutchWebCast. Dankjewel Cor hiervoor!!

Wil je ook een eigen digitale meetingroom, ga dan naar de website DutchWebCast

 

Met deze contactpersonen in ons buitenlandnetwerk gaan we in gesprek:

Jan Willem van Bokhoven – Holland House in Bogotá – Colombia
Te spreken op woensdagmiddag 19 mei van 16.00 uur tot 17.00 uur.
Via een videomeeting op ons eigen videokanaal.
Wil je meer weten over Jan Willem van Bokhoven en wat hij voor je kan betekenen, lees het in zijn introductiebrief Jan Willen van Bokhoven voor de Friese Exportclub.

Elro van den Burg – Netherlands Polish Chamber of Commerce
Te spreken op dinsdagmorgen 22 juni 0m 8.00 uur tot 9.00 uur – Ontbijtsessie!!
Via een videomeeting op ons eigen videokanaal.
Wil je meer weten over Elro van den Burg en wat hij voor je kan betekenen, lees het in zijn introductiebrief……deze wordt binnenkort geplaatst op de website.

Jurjen Hallegraeff – Business expansion.it
Te spreken op donderdag 16 september om 16.00 uur tot ca. 17.00 uur
Via een videomeeting op ons eigen videokanaal.
Wil je meer weten over Jurjen Hallegraeff en wat hij voor je kan betekenen, lees het in zijn introductiebrief Jurjen Hallegraeff voor de Friese Exportclub.

We zijn al in gesprek geweest met:

Tjitte van der Werf – Frisia in Stante Cruz – Brazilië
Gesproken op vrijdag 19 februari 2021.
Wil je meer weten over Tjitte en wat hij voor je kan betekenen, lees het in zijn introductiebrief Tjitte van der Werf voor de Friese Exportclub.

Jeroen Ketting – The Lighthouse in Moskou – Rusland
Gesproken op dinsdag 23 maart 2021.
Wil je meer weten over Jeroen Ketting en wat hij voor je kan betekenen, lees het in zijn introductiebrief Jeroen Ketting voor de Friese Exportclub.

Marieke Reichwein – Reichwein China Consult Ltd.
Gesproken op maandag 19 april 2021.
Wil je meer weten over Marieke Reichwein en wat zij voor je kan betekenen, lees het in haar introductiebrief Marieke Reichwein voor de Friese Exportclub.

 

Back To Top