skip to Main Content

Elke maand leggen we contact met iemand uit ons netwerk in het buitenland.

Op maandag 19 april om 11.30 – 12.30 uur spreken we met Marieke Reichwein van Reichwein China Consult Ltd.

Locatie: in onze digitale meetingroom
Tijdstip: 11.30 uur tot ca. 12.30 uur

 

China is in beweging, Europa heeft na ruim acht jaar onderhandelen een principieel investeringsverdrag afgesloten en dit moet leiden tot een verbeterde toegang tot de Chinese markt.
Doch export naar China vraagt om een gedegen voorbereiding en is zeker niet zonder risico’s. Tijdens het gesprek met Marieke zal zij dit nader toelichten.
Marieke kwam voor het eerst in 1984 in China en heeft het land behoorlijk zien veranderen in de huidige economie wat het nu is en is nog steeds ooggetuige van de opeenvolgende veranderingen in de maatschappij, economie en politiek.
Op de pagina “Buitenlandnetwerk” tref je haar hele introductie aan.

Met onze serie “Ons buitenlandnetwerk” werken we aan het uitbreiden van een netwerk buiten de provinciegrenzen. We weten allemaal dat het van cruciaal belang is om de juiste personen te kennen in je netwerk bij het zaken doen in het buitenland.
Daarom zijn we gestart met het onder de aandacht brengen van ons buitenlandnetwerk.
Om onze slogan “alleen ga je sneller maar samen kom je verder” kracht bij te zetten.

We zijn de serie gestart met Tjitte van der Werf – Frisia, in Brazilië, een geboren Fries die al jaren in Sante Cruz – Brazilië woont.
Daarna zijn we langs gegaan bij Jeroen Ketting – The Lighthouse in Moskou en dat bezoek duurde bijna twee uur, want er werd veel informatie met elkaar uitgewisseld, Rusland en Nederland het blijft een match made in heaven.

Welke gesprekken staan er nog meer gepland voor de komende tijd:
Op woensdagmiddag 19 mei willen we om 16.00 uur nog een lekkere espresso drinken met Jan Willem van Bokhoven in  Bogotá – Colombia.
We sluiten de serie voor de vakantieperiode af met een ontbijtje met Elro van den Burg in Warschau – Polen, op dinsdagmorgen 22 juni om 8.00 uur.
In september starten we de serie weer op om verder, over de wereld, ons netwerk te versterken.

Lees onder “Buitenlandnetwerk” op deze website meer over onze contacten in het buitenland.
Ook tref je hier de introductiebrieven van deze contacten met al hun contactgegevens.

Back To Top