skip to Main Content

Alle geplande bijeenkomsten van de Friese Exportclub die op onze agenda stonden voor de datum 1 juni zijn uitgesteld tot nader order. Door de maatregelingen om het covid19 virus te bestrijden worden alle bijeenkomsten waar mensen elkaar treffen tot de eerdergenoemde datum niet meer toegestaan.

Dit betekent concreet voor onze club dat de bijeenkomsten die de komende maanden gepland stonden tot nader order zijn uitgesteld. Zodra er zicht is op wanneer de regels worden versoepeld gaan we de bijeenkomsten opnieuw inplannen.

Maar we kunnen ook op een andere manier elkaar treffen en de verbinding zoeken en elkaar versterken. Gebruik daarvoor onze website, nieuwsbrief en LinkedIn profiel en zoek elkaar op via de digitale snelweg of pak gewoon de telefoon en maak gebruik van elkaars ervaringen en kennis. Er wordt op dit moment een groot beroep gedaan op ons doorzettingsvermogen en creativiteit en het sparren met gelijkgestemden kan daarbij helpen. Wilt u iets delen met andere ondernemers, laat het ons weten.

Alone we are smart, together we are brilliant.

Bestuur Friese Exportclub

Back To Top