skip to Main Content

Wat een eyeopener tijdens het ontbijt in de hal bij DeHaan op dinsdagmorgen 15 september 2020. Schelte Meinsma legde ons uit hoe wij de traffic op onze website kunnen verhogen en hoe wij er betere leads uit kunnen krijgen. Dat elk land zijn eigen lay-out moeten hebben, raken Nederlanders bewonderd door een mooie en stilistische website, in veel buitenlanden snappen ze dit niet.

Met acht ondernemers aan de ontbijttafel, na een lange tijd dat we elkaar weer op zo’n manier troffen, leidde direct tot geanimeerde gesprekken. Via een livestream konden leden van de Friese Exportclub de presentatie ook op afstand bijwonen. Zij kregen zelfs een ontbijtje thuisbezorgd. Het was een geslaagde en ook leerzame bijeenkomst.

Het ontbijt kregen we aangeboden door DeHaan Advocaten en Notarissen en Schelte Meinsma van DBK verzorgde de presentatie: Dankjewel!!

Heb je deze bijeenkomst gemist, maar ben je wel geïnteresseerd in het onderwerp? Je kunt het terugkijken op YouTube en met onderaan dit bericht kom je direct uit bij de uitzending.
De presentatie van Schelte is hier te downloaden: DBK Friese Exportclub 2020 – Ontbijsessie September 15th.

Link voor het terugkijken van de lezing van Schelte Meinsma tijdens de ontbijtsessie van de Friese Exportclub bij DeHaan – 15 september 2020: Terugkijken

#ontbijtsessie  #ondernemers  #frieseexportclub  #dehaan  #socialmedia  #onlinemarketing #netwerk  –  Reactie op LinkedIn “Een goed georganiseerde ontbijtsessie met een kundige spreker”

 

Back To Top