skip to Main Content
Fijne Kerstdagen En Een Goed 2020 Toegewenst!

“ We zijn bijna aan het eind van het jaar gekomen. Het was voor veel van onze leden weer een bijzonder jaar: voor de één een flinke groei in nieuwe markten, voor de ander een struggle om het hoofd boven water te houden, en van alles daar tussenin. Ook de Exportclub heeft een dynamisch jaar achter de rug, met de discussies over al dan niet fuseren met Groningen en Drenthe. We zijn uiteindelijk op eigen benen verder gegaan en hebben als Friese Exportclub nog mooie evenementen georganiseerd in het afgelopen half jaar. De 4×4 dagen – waarbij ondernemers van 4 bedrijven elkaar op één dag bezoeken en waarbij een aantal collega-ondernemers aanschuiven – waren bijzonder inspirerend. Het Export Draait Door avond werd goed bezocht en kende boeiende onderwerpen. Niet te vergeten het ‘Meet The Northern industry’ evenement, georganiseerd vanuit de Friese Exportclub maar bedoeld voor alle Noordelijke exporterende bedrijven, was een groot succes. En tot slot hebben we samen met het WTC en een aantal andere partners een uiterst boeiende lezing met Rob de Wijk georganiseerd. We hadden met bijna 150 deelnemers een ‘full house’!
Inmiddels kijkt het bestuur alweer vooruit naar 2020, waarin we voor jullie klaar staan om de leden bij elkaar te brengen, van elkaar te laten leren en inspirerende evenementen te organiseren. We trappen het jaar af met een nieuwjaarsborrel op 3 februari.
We wensen jullie een paar gezellige feestdagen, waarin we even tot rust mogen komen en kunnen reflecteren op het afgelopen jaar. En vervolgens kunnen uitzien naar een nieuw jaar vol met nieuwe uitdagingen. We wensen jullie veel succes bij al deze plannen!
Namens het bestuur van de Friese Exportclub, Harm Munneke “

Back To Top