skip to Main Content
Nieuw Bestuurslid Stelt Zich Voor.

Graag stel ik mij als nieuw bestuurslid van de Friese Exportclub kort voor.

Ik ben Arlette van Wessel, 35 jaar, en sinds 2019 werkzaam als advocaat bij DeHaan Advocaten en Notarissen in Leeuwarden. Ik ben geboren en getogen in Limburg, heb rechten gestudeerd in Nijmegen en ben daarna als advocaat aan de slag gegaan bij een groot kantoor in Amsterdam. Na ruim tien jaar heeft de liefde mij naar het mooie noorden en naar DeHaan in Leeuwarden gebracht.

Ik heb mij gespecialiseerd op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Mijn focus is productaansprakelijkheid, product recall, werkgeversaansprakelijkheid, bedrijfsaansprakelijkheid en bestuurdersaansprakelijkheid. Ik adviseer vooral bedrijven in de maakindustrie (food en non-food) en de sector transport. Daar is wat mij betreft de link tussen mij, de Friese Exportclub en haar leden! Exporteren doe je immers niet alleen.

De kracht van de Friese Exportclub zit in het maken van de verbinding tussen de leden. Op die manier kunnen kennis en ervaringen worden uitgewisseld en leert men van elkaar. Daar draag ik namens DeHaan graag mijn steentje aan bij. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten tijdens een bijeenkomst van de Friese Exportclub. Uiteraard mag u altijd contact opnemen om kennis met mij te maken en van gedachten te wisselen. Ik denk graag met de Friese Exportclub én haar leden mee.

Back To Top