skip to Main Content

Ons buitenlandnetwerk onder de aandacht!

We werken niet alleen aan een krachtig netwerk in Friesland en in het noorden van Nederland, maar ook aan een netwerk worldwide.
We weten allemaal dat het kennen van de juiste personen van cruciaal belang is om succesvol zaken te doen in het buitenland.

In de serie “Ons buitenlandnetwerk” gaan we in gesprek met Nederlanders die neergestreken zijn op diverse plekken in de wereld, om een groot internationaal netwerk op te bouwen waaruit we kunnen putten als we dit nodig hebben. Je gaat dan misschien alleen sneller, maar samen kom je wel verder!!

We zijn de serie gestart met Tjitte in Brazilië, om daarna op bezoek te gaan bij Jeroen in Moskou om door te reizen naar Marieke in China.
We steken nog een keer de oceaan over om in gesprek te gaan met Jan Willem van Bokhoven in Colombia, om voor de vakantie te eindigen in Polen bij Elro van den Burg.
In het najaar starten we met Jurjen Hallegraeff in Italië.
Welke landen daarna volgen, daar heb jij invloed op.
Ben je op zoek naar een goed contactpersoon in een bepaald land? Laat ons dit weten en we proberen in ons netwerk een contactpersoon te vinden die je verder kan helpen en waarmee we in gesprek kunnen gaan.

Volg in onze nieuwsbrief en agenda de laatste informatie over wanneer de gesprekken plaats vinden en hoe je je kunt aanmelden om deel te nemen aan deze interessante video-meetingen.
Onder het tabblad “Buitenlandnetwerk” op deze website tref je alle informatie aan van de gesprekken die gevoerd hebben en die we nog gaan houden met de personen in ons buitenlandnetwerk. In ons eigen digitale meetingroom komen we één keer in de maand tezamen met ons buitenlandnetwerk.

De Friese Exportclub digitale meetingroom wordt beschikbaar gesteld door ons lid Cor Procee van DutchWebCast. Dankjewel Cor hiervoor!!

      Wil je ook een eigen digitale meetingroom, ga dan naar de website DutchWebCast

 

 

Back To Top