skip to Main Content

Ons buitenlandnetwerk onder de aandacht!

We werken niet alleen aan een krachtig netwerk in Friesland en in het noorden van Nederland, maar ook aan een netwerk worldwide.
We weten allemaal dat het kennen van de juiste personen van cruciaal belang is om succesvol zaken te doen in het buitenland.

De Friese Exportclub is gestart met de serie “Ons buitenlandnetwerk” om zo een groot internationaal netwerk op te bouwen waaruit we kunnen putten als we dit nodig hebben. Je gaat dan misschien alleen sneller, samen kom je wel verder!!

We starten de serie “Ons buitenlandnetwerk” met Tjitte in Brazilië, daarna gaan we op bezoek bij Jeroen in Moskou om later door te reizen naar Marieke in China. Welke landen daarna volgen, daar heb jij invloed op.
Ben je op zoek naar een goed contactpersoon in een bepaald land? Laat ons dit weten en we proberen in ons netwerk een contactpersoon te vinden die je verder kan helpen en waarmee we in gesprek kunnen gaan.

Volg in onze nieuwsbrief en agenda de laatste informatie over wanneer de gesprekken plaats vinden en hoe je je kunt aanmelden om deel te nemen aan deze interessante videomeetingen.

Met deze contactpersonen in ons buitenlandnetwerk zijn we al in gesprek geweest of gaan we nog we nog in gesprek:

Tjitte van der Werf – Frisia in Stante Cruz – Brazilië.
Gesproken op vrijdag 19 februari 2021.
Wil je meer weten over Tjitte en wat hij voor jou kan betekenen, lees het in zijn introductiebrief Tjitte van der Werf voor de Friese Exportclub.

Back To Top