skip to Main Content

Voor de komende drie jaar steunen de Friese Rabobanken opnieuw de Friese Exportclub met haar activiteiten. Elk op eigen locatie is het nieuw sponsorcontract getekend door Rob Lijzenga, directeur bedrijven en Harm Munneke voorzitter van de Friese Exportclub.

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners, zoals de Friese Exportclub, zetten zij zich in voor een sterke leefomgeving. Ook op het gebied van ondernemen op exportgebied. Met hetzelfde uitgangspunt als de Friese Exportclub, dat we samen meer bereiken dan alleen. De 4 Friese Rabobanken gevestigd met meerdere kantoren en adviseurs bedrijven door de hele provincie zijn gezamenlijk partner van de Friese Exportclub omdat ze de waarde zien van netwerken. De initiatieven van de Friese Exportclub dragen bij aan het thema welke voor de Rabobank en haar klanten belangrijk is; Ondernemers laten groeien.

De Rabobank heeft een goed internationaal netwerk en vertegenwoordiging en deze kennis helpt onze leden om succesvol te zijn met het internationaal ondernemen. Wij zijn dan ook erg blij dat we weer kunnen rekenen op de steun van de Friese Rabobanken!

Back To Top