skip to Main Content

In gesprek met ons “buitenlandnetwerk”

In 2022 gaan we weer door met de gesprekken met ons buitenlandnetwerk. Elke tweede maand leggen we contact met iemand uit ons netwerk in het buitenland. Zo bouwen we ons netwerk van lokaal ook uit naar global. De Friese Exportclub: Act local, think Global!
Lees meer

Donderdag 11 november 2021 – Meet the Northern Industry

Versterk je netwerk in één dag tijdens de MNi2020, ontmoet het noordelijke bedrijfsleven en het buitenlandnetwerk. Leg de juiste contacten, ontdek elkaars mogelijkheden en versterk elkaar. Het format MNi is een praktische dag om je netwerk nationaal en internationaal te versterken. Een dag die je niet mag missen als je internationaal actief bent.
Lees meer

Maandag 22 November 2021 – De Export Draait Door

De Export Draait Door met interessante gasten en actuele export onderwerpen. Deze keer op een hele mooie en speciale locatie sluiten we het netwerk exportjaar af met actuele onderwerpen, interessante gasten, een komische noot en weer heel veel netwerken. We mogen deze bijeenkomst houden in de 125 jaar oude Statenzaal…

Lees meer

Vrijdag 3 december 2021 – Sinterklaas ontbijt bij een van onze leden

Sinterklaas ontbijt bij een van onze leden. Een gezamenlijk ontbijtje en sparren over een actueel exportonderwerp aan de ontbijttafel bij een van onze leden. Tijdstip: 8.00 - 10.00 uur Locatie:    

Lees meer

TERUGBLIK OP WAT GEWEEST IS !!!!

Lees hier wat we eerder dit jaar hebben georganiseerd voor de leden van de Friese Exportclub. Videomeetings met ons buitenlandnetwerk - Aangenaam ik ben lid van de Friese Exportclub - De eerste Brexit ervaringen op transportgebied - WeChat de Chinese super App - Be Smart Be International.
Lees meer
Back To Top