skip to Main Content

Agenda tweede helft 2021

In de tweede helft van dit jaar starten we de fysieke bijeenkomsten weer op. De serie "Ons buitenlandnetwerk" gaan we voortzetten en we leggen contact met Italië, Azië (veel landen, behalve China) en België - deze serie blijven we organiseren via ons open videokanaal. Lees verder over onze komende activiteiten in het tweede gedeelte van het jaar.
Lees meer

In gesprek met ons “buitenlandnetwerk”

Elke tweede maand leggen we contact met iemand uit ons netwerk in het buitenland. Zo bouwen we ons netwerk van lokaal ook uit naar global. De Friese Exportclub: Act local, think Global! Op 16 september Italië, in week 43 Azië behalve China en op 14 december België.
Lees meer

Vrijdag 24 september 2021 – Be Smart Be International

Be Smart Be International - Welke invloed heeft de (geo)politiek op de toekomst van uw bedrijf?? Twee interessante sprekers geven hun visie op de wereldpolitiek: Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk nemen ons mee in een inspirerende en interactieve sessie.
Lees meer

Bijeenkomst samen met de Rabobank – Haal maximaal voordeel uit de digitalisering van het internationale betalingsverkeer

Datum van deze bijeenkomst wordt nog vast gesteld - deze fysieke bijeenkomst schuiven we door naar het voorjaar van 2022. Blockchain is het toverwoord, maar hoe kunnen we nu werkelijk goed gebruik maken van de digitalisering in het internationale betalingsverkeer en alle risico's uitsluiten. Sonja van der Meulen, specialist financiële…

Lees meer

Donderdag 11 november 2021 – Meet the Northern Industry

Versterk je netwerk in één dag tijdens de MNi2020, ontmoet het noordelijke bedrijfsleven en het buitenlandnetwerk. Leg de juiste contacten, ontdek elkaars mogelijkheden en versterk elkaar. Het format MNi is een praktische dag om je netwerk nationaal en internationaal te versterken. Een dag die je niet mag missen als je internationaal actief bent.
Lees meer

Maandag 22 November 2021 – De Export Draait Door

De Export Draait Door met interessante gasten en actuele export onderwerpen. Deze keer op een hele mooie en speciale locatie sluiten we het netwerk exportjaar af met actuele onderwerpen, interessante gasten, een komische noot en weer heel veel netwerken. We mogen deze bijeenkomst houden in de 125 jaar oude Statenzaal…

Lees meer

Vrijdag 3 december 2021 – Sinterklaas ontbijt bij een van onze leden

Sinterklaas ontbijt bij een van onze leden. Een gezamenlijk ontbijtje en sparren over een actueel exportonderwerp aan de ontbijttafel bij een van onze leden. Tijdstip: 8.00 - 10.00 uur Locatie:    

Lees meer

TERUGBLIK OP WAT GEWEEST IS !!!!

Lees hier wat we eerder dit jaar hebben georganiseerd voor de leden van de Friese Exportclub. Videomeetings met ons buitenlandnetwerk - Aangenaam ik ben lid van de Friese Exportclub - De eerste Brexit ervaringen op transportgebied - WeChat de Chinese super App.
Lees meer
Back To Top